Kennisartikelen

Bakkerseczeem, kun je dat voorkomen?
14 okt 2024

Veel bakkers denken dat het bij het vak hoort: eczeem, oftewel droge, rode, jeukende handen met o.a. scheurtjes, kloofjes of blaasjes. Je handen zijn tenslotte de hele dag...

Lees meer
Hoe verlaag ik acrylamide in ontbijtkoek?
7 okt 2024

Jaarlijks doet de NVWA onderzoek naar acrylamidegehaltes in bakkerijproducten. Bakkers zijn namelijk net als andere ondernemers in de voedselketen verplicht om het...

Lees meer
Kruisbesmetting met allergenen: wel of geen waarschuwing?
15 feb 2024

U kent natuurlijk de 14 wettelijk vastgestelde allergenen. Als bedrijf bent u verplicht consumenten hierover te informeren als...

Lees meer
Brood & Duurzaamheid: wat zijn de hotspots?
12 jan 2024

Hoewel (tarwe)brood een relatief lage milieu-impact heeft en goed past...

Lees meer

Pagina's