20 okt 2021
Opgeruimd beginnen aan decemberdrukte

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat we ons in de bakkerij beginnen op te maken voor de drukste, maar voor velen ook mooiste tijd van het jaar: december...

Lees meer
20 okt 2021
Stoppen met roken? Komt voor de bakker!

Meer dan tachtig procent van alle rokers heeft ooit weleens een poging gedaan om te stoppen of denkt daar regelmatig over na. Waardevol, want een leven zonder sigaretten...

Lees meer
20 okt 2021
Hoe start je een eigen bakkerij?

Je droomt van een eigen bakkerij. Wellicht wist je als kind al dat daar je roeping ligt, bijvoorbeeld omdat je opa en je vader ook bakker zijn en er een familiebedrijf op...

Lees meer
20 okt 2021
Wat is gezonder volgens jouw medewerkers: spelt of tarwe?

Tarwe eten we als mensheid al zeker tienduizend jaar. Toch doen de laatste jaren verhalen de ronde dat we deze gezonde graansoort beter links kunnen laten liggen. Tarwe...

Lees meer

Pagina's