Kennisclips voor de bakkerij

Korte video's over belangrijke onderwerpen in de bakkerij.  

In deze korte video's geven we je betrouwbare informatie over relevante bakkerij-onderwerpen. Zo ben je snel op de hoogte van antwoorden op veelgestelde vragen. Binnenkort volgen er meer onderwerpen, zoals desembrood vs. gist, spelt vs. volkorenbrood, een gezonder assortiment en het vermelden van voedingswaardes.

 

Hygiënecode vs. HACCP: wat is het verschil?

Heb je een bakkerij? Dan heb je te maken met de voedselveiligheidsregels. Termen zoals ‘HACCP’ en ‘hygiënecode’ komen jou bekend voor. Maar wat is het verschil? Je leert het in deze korte video. 

Is speltbrood gezonder dan volkorenbrood?

Weet jij wat het verschil is tussen spelt en tarwe, en wat gezonder is? Deze video verschijnt binnenkort!

 

Heb je meer vragen over voedselveiligheid, product, proces of gezondheid? 

 

Zoek in onze kennisbank het antwoord op je vraag.

Als je een vraag hebt over voedselveiligheid, wetgeving, productinformatie, duurzaamheid, gezondheid, etikettering of iets anders:

Mail ons kennisloket

Voor specifieke bedrijfsvraagstukken:

De vakmensen van FoodBase staan voor je klaar om een keer kennis te maken en je verder te helpen.