Home
  • Blog
  • Contact
  • Over NBC
    • Over NBC
    • Nieuws
    • Inschrijven nieuwsbrief
    • Spreekbeurt over brood
    • Stageplaats
    • Vacatures
  • Kennisclips
  • Branche projecten
    • Imago brood
    • Brood & Duurzaamheid
    • Verspillingsvrije Week
    • Volkoren
    • Bakkersbrein
    • Bakkerszout 2.0
    • HygiĆ«necode
    • Nationaal Schoolontbijt
    • Nederlands graan
    • Trendrapport bakkerij
    • Veilig & Gezond
    • Week van het Brood
    • Wetenschap
  • Proces
  • Product
  • Productinformatie
  • Voedselveiligheid
  • Gezondheid
  • Marketing

Marketing

Als bakker biedt u kwalitatief hoogstaande producten en bent u een uitstekende gastheer of gastvrouw. Dat betekent dat u uw klanten kent en dat u perfect in staat bent om uw verhaal over te brengen. Het NBC heeft een brede kijk op de markt en de consument. Hiervan kunt u dagelijks gebruik maken.

Kennisartikelen

AllesEtiketteren & aanduidenKoolhydratenMarketingVoedingswaardeVolkoren

Nederlands Bakkerij centrum
Agro Business Park 75-83
6708 PV Wageningen
0317-471212
info@nbc.nl
Menu
  • Blog
  • Contact
  • Over NBC
  • Kennisclips
  • Branche projecten
Thema's
  • Proces
  • Product
  • Productinformatie
  • Voedselveiligheid
  • Gezondheid
  • Marketing
Nieuwsbrief
Ontvang elke maand informatie die voor u als bakker belangrijk is.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
  • Algemene voorwaarden
  • Disclaimer
  • Privacy Statement
  • Blog
  • Contact
  • Over NBC
    • Over NBC
    • Nieuws
    • Inschrijven nieuwsbrief
    • Spreekbeurt over brood
    • Stageplaats
    • Vacatures
  • Kennisclips
  • Branche projecten
    • Imago brood
    • Brood & Duurzaamheid
    • Verspillingsvrije Week
    • Volkoren
    • Bakkersbrein
    • Bakkerszout 2.0
    • HygiĆ«necode
    • Nationaal Schoolontbijt
    • Nederlands graan
    • Trendrapport bakkerij
    • Veilig & Gezond
    • Week van het Brood
    • Wetenschap
  • Proces
  • Product
  • Productinformatie
  • Voedselveiligheid
  • Gezondheid
  • Marketing