Proefles over brood en sport

Wist je dat twee sneetjes volkorenbrood meer eiwitten levert dan een ei? Daarmee is onze boterham een krachtige eiwitbron voor na het sporten, die helaas nog vaak over het hoofd wordt gezien. Als je Nederlanders vraagt waar ze hun eiwitten vandaan halen, antwoordt slechts 15% 'brood'.

Om daar definitief verandering in te brengen, nodigden wij een groep influencers en journalisten uit voor een 'Proefles'. Oftewel: een sportieve workout ín een bakkerij. Zo brachten we sport en brood letterlijk dichter bij elkaar. Uiteraard was het daarna tijd voor deel 2 van de proeverij; een heerlijke broodjeslunch met verrassende eiwitboosters.

En zo heeft de sportroutine definitief een smakelijke volkoren-twist gekregen! Komende periode verspreiden we de beelden, eiwitrijke recepten en andere informatie verder via social media campagnes.

Sterk verhaal

Om brood & eiwit bekender te maken publiceerden we eerder het ‘Sterk Verhaal’ binnen de campagne ‘Brood, goed verhaal’, in de vorm van een video en social media posts met eiwitvergelijkers. 

Eiwitboosters

Met het juiste beleg maak je nog sterkere eiwitcombi`s. Dat kan heel simpel door een boterham met pindakaas, kipfilet of bijvoorbeeld het verrassende broodje kikker-kerrie. Wat te denken van een volkorenboterham met pindakaas, komkommer, chilicrisp en gebakken uitjes? Of deze boterham met kikkererwten-kerrie salade en mango chutney? Je vindt de recepten op onze site. Leuk om te delen met je klanten!

 

         

 

 

Terug naar nieuws