Habasit seminar 8 april 2014

Bakkerijen worden door retailers en consumenten geacht vooruit te denken en nieuwe producten te ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn de vraag naar cleanlabel producten, allergeenvrije broodsoorten en gemaksvoedsel. Welke invloed heeft dit op het productieproces?  

De markt groeit mede door de stijgende broodconsumptie, maar de marges staan onder druk en de publieke aandacht voor voedselveilig produceren neemt toe. Transparantie, flexibiliteit, voedselveiligheid en automatisering zijn belangrijke thema’s voor de nabije toekomst.

Habasit, de wereldwijde marktleider in de proces- en transportbandenindustrie, wil graag kennis met u delen over deze actuele thema’s en toekomstverwachtingen voor het bakkerij segment tijdens het seminar: 'Het bakkerijproces van de toekomst'.  

Dat doen ij in samenwerking met WP-Haton, European Bakery Innovation Centre en het NBC.

Sprekers

Olaf Heide
Industry Segment Manager, Habasit AG

Frank Janssen
Manager Marketing & Communicatie, NBC

Dr. Ir. Peter Weegels
Director EBIC, European Bakery Innovation Centre

Henk Snellink
Managing Director, WP-Haton B.V.


Programma  

Datum: Dinsdag 8 april 2014
Locatie: NBC te Wageningen    

12.00 - 13.00 Lunch
13.00 - 13.15 Welkom
13.15 - 13.45 NBC - Frank Janssen - hoe staat de Nederlandse bakkerij markt er nu voor?
13.45 - 14.15 EBIC - Peter Weegels - feiten en fabels over bakkerijgrondstoffen
14.15 - 14.45 Habasit - Olaf Heide - welke trends hebben invloed op uw productieproces?
14.45 - 15.15 Pauze
15.15 - 15.45 WP-Haton - Henk Snellink - van aanbodgedreven productie naar vraaggestuurde dienstverlening
15.45 - 16.15 Habasit – Olaf Heide – praktische voorbeelden van procesverbeteringen
16.15 - 16.45 Paneldiscussie  
16.45 - 18.00 Netwerkborrel

Contactpersoon: Susan Dijkhuizen
Tel. +31 (0) 33 2472030, susan.dijkhuizen@habasit.com

Dit seminar, dat u kosteloos aangeboden wordt, is bedoeld om kennis te delen over actuele thema’s en toekomstverwachtingen. De inhoud van deze dag raakt een ieder die actief is in het bakkerij segment met name personen die werkzaam zijn in de functie van directie, plant manager, R&D, (Hfd.) technische dienst, engineering en project manager. 

Inschrijven voor het seminar - het bakkerijproces van de toekomst

Terug naar nieuws