Volkoren Experience

3 Oct 2017 09:30 uur tot 3 Oct 2017 14:00 uur - Nederlands Bakkerij Centrum, Wageningen

 

 

Haal meer uit uw volkoren tijdens de

Volkoren Experience

Gezond eten en gezond leven zijn belangrijke trends voor de consument. En volkoren heeft daarin een prominente basisplaats. De nieuwe Schijf van Vijf promoot expliciet volkoren en de vraag bij consumenten naar deze producten groeit. Hoe kunt u als bakker of winkelmedewerker meer uit volkorenproducten halen? Ontdek het tijdens de Volkoren Experience op dinsdag 3 oktober!

Volgend op de succesvolle Volkoren Experience van afgelopen maart organiseren het Nederlands Bakkerij Centrum en de Nationale Bakkerij Academie de Volkoren Experience voor de tweede keer. Op deze dag neemt onder andere Meester Boulanger Peter Bienefelt u mee in de diverse mogelijkheden van volkoren; in groot- en kleinbrood, banket, in brood met desem en met verschillende granen. Ook kunt u zelf volkorenbrood en/of banket meebrengen om te laten beoordelen door de keurmeesters van het NBC.

 Programma

  • Volkoren en Gezondheid; wat kunt u klanten vertellen?
    door Marloes Koorman van Maag Lever Darm Stichting & Zsuzsan Proos van het NBC
  • Volkoren is een trend; de cijfers spreken
    door Frank Janssen van het NBC
  • 100% volkoren certificering
    door Harry van Etten, Inspecteur Hygiëne (SVVW)
  • Volkoren inspiratie
    door Peter Bienefelt (Meester Boulanger)
  • Broodkeuring
    Meegebrachte volkorenproducten bespreken met de Keurmeesters van het NBC

 

Over deze workshop

Datum: dinsdag 3 oktober

Tijd: van 9:30 – 14:00 uur (inclusief lunch)

Locatie: NBC, Agro Business Park 75-83, Wageningen

Kosten: € 175,- excl. BTW per deelnemer, na aftrek van de subsidie: € 96,- excl. BTW, per deelnemer.

 

Aanmelden workshop

Meld u direct aan >>

 

Contact

Voor meer informatie over de inhoud van deze workshop kunt u terecht bij het NBC (Petra Kuiper, manager productbeoordeling en procesadvies) via 0317 - 47 12 12. Voor vragen over inschrijving en deelname dient de NBA als aanspreekpunt.