Lokale Marketing

 

 

 

 

Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Weet u hoeveel klanten bij u in de winkel komen en hoeveel meer klanten u kunt bereiken binnen uw verzorgingsgebied?

Unieke inzichten 
Met een aantal simpele stappen biedt het NBC Lokale Marketing u unieke inzichten waarmee u meer klanten kunt trekken en de gemiddelde besteding per klant kunt verhogen. Leer uw (potentiële) klant door en door kennen zonder de tussenkomst van dure onderzoeksbureaus!

Sturen op koopmotieven
Wij brengen voor u in kaart met welke motieven uw (potentiële) klanten bij u kopen. Dat doen we door eerst een analyse van uw verzorgingsgebied te maken (gebiedsanalyse). Daarna maken we een analyse van de koopmotieven van uw huidige klanten (klantanalyse). 

Door middel van het Digitale Dashboard dat onderdeel is van het Lokale Marketing, krijgt u direct inzicht waar uw kansen liggen. Zitter er bijvoorbeeld veel klanten in uw verzorgingsgebied die kopen met het koopmotief ‘Gezond’? Dan kunt u daarop uw communicatie, prijs, personeel en productassortiment af stemmen. 

Klanttevredenheidsonderzoek
Om erachter te komen hoe uw huidige klanten over uw winkel denken en hoe zij uw dienstverlening en producten beoordelen, voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit. Dit gaat geheel digitaal en is voor elke versondernemer uit te voeren. Met de uitkomsten van de persoonlijke ervaringen van uw klanten kunt u verbeteren waar nodig. 


Wilt u ook uw omzet verhogen zonder tussenkomst van dure marktonderzoeksbureaus? Neem dan contact met ons op 
via 0317 - 47 12 12 of via het contactformulier.