Zoeken in Kennis & regelgeving:

Dossier Hygiëne

27 Oct 2017
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) let er in haar controles momenteel extra op of bedrijven die vallen onder de categorie ‘industrie’ voldoen aan de aanvullende eisen in de hygiënecode die voor industrie gelden. Een onderzoek naar listeria is zo'n aanvullende eis. Hoe zit dat, is een vraag die verschillende bakkers ons stelden. Geldt dat ook voor mij? Meer weten
24 Aug 2017
Wanneer u exploitant bent van een levensmiddelenbedrijf, zoals een bakkerij, bent u verplicht de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op de hoogte te stellen van elke vestiging van uw bedrijf waar men zich bezighoudt met productie, verwerking of distributie van levensmiddelen. Meer weten
24 Aug 2017
Het voorkómen van risico’s begint met het maken van goede afspraken met uw leveranciers of inkooporganisatie. Alleen ingrediënten die van goede kwaliteit zijn en die veilig zijn voor gebruik kunnen tot veilige producten worden verwerkt.Het NBC noemt een aantal punten waar u leveranciers/inkooporganisaties en binnenkomende producten op kunt checken.  Meer weten

Pages