Zoeken in Kennis & regelgeving:

Dossier Hygiëne

24 Aug 2017
Wanneer u exploitant bent van een levensmiddelenbedrijf, zoals een bakkerij, bent u verplicht de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op de hoogte te stellen van elke vestiging van uw bedrijf waar men zich bezighoudt met productie, verwerking of distributie van levensmiddelen. Meer weten
24 Aug 2017
Het voorkómen van risico’s begint met het maken van goede afspraken met uw leveranciers of inkooporganisatie. Alleen ingrediënten die van goede kwaliteit zijn en die veilig zijn voor gebruik kunnen tot veilige producten worden verwerkt.Het NBC noemt een aantal punten waar u leveranciers/inkooporganisaties en binnenkomende producten op kunt checken.  Meer weten
24 Aug 2017
Producten als oranjegebak en roombroodjes zijn bederfelijke producten. Aandacht voor hygiëne is belangrijk, zeker bij buitenverkoop, waar producten meer open liggen en de temperatuur kan oplopen. Onze hygiëneadviseurs geven een aantal praktische tips en adviezen die u kunt gebruiken om goed voorbereid Koningsdag in te gaan. Meer weten

Pages