Bedrijfsvoering & Ondernemen

Wanneer u grote beslissingen over uw bedrijf wilt of moet nemen of u bent op zoek naar meer omzet, hogere klantenaantallen of de juiste locatie voor een filiaal, is het plezierig om een onafhankelijk adviseur om zijn objectieve mening te kunnen vragen. Het Nederlands Bakkerij Centrum denkt graag met u mee.

Iedere werkgever in Nederland dient sinds 1998 aan de Arbowet te voldoen. Ook u als bakkerondernemer kunt hierop gecontroleerd worden door de Arbeidsinspectie. Het NBC helpt u om snel inzicht te krijgen in een soms complexe materie.
Consumenten hebben een toenemende behoefte aan kennis over voedsel en de ingrediƫnten daarvan. Ook vanuit de overheid worden steeds meer regels opgesteld om via bijvoorbeeld een etiket de juiste productinformatie te verstrekken. Het etiketteren van voorverpakte producten is bovendien verplicht. Ook voor onverpakte producten worden de regels eind dit jaar verscherpt. SpecsPlaza helpt u daarbij.
Op 13 december 2014 zijn nieuwe regels van kracht gegaan rond de etikettering van levensmiddelen. Dat heeft nogal wat gevolgen voor u als bakker waarbij u alle hulp goed kunt gebruiken. Het NBC staat u graag bij!

De modelovereenkomst Leveringsvoorwaarden is een hulpmiddel voor ondernemers die brood- en/of banketproducten willen gaan leveren aan derden.