Procesanalyse –en optimalisatie, receptuuroptimalisatie

Als bakker kunt u zich onderscheiden door kwaliteitsproducten aan te bieden. Producten die altijd voldoen aan het door u gestelde niveau. Want uw klant verwacht niets anders dan een constante kwaliteit van uw producten.  

Hoe komt u tot een constante kwaliteit?
Een constante productkwaliteit is afhankelijk van allerlei parameters  in het productieproces en van de gebruikte grondstoffen. Het NBC helpt u door een onafhankelijke en objectieve procesanalyse uit te voeren. Wij maken inzichtelijk welke stappen worden ondernomen in het productieproces. Aan de hand van een verbeterplan brengen we duidelijk in kaart waar in het proces verbeterd kan worden. Een duidelijk, inzichtelijk en gestroomlijnd proces is de basis voor een constante kwaliteit waarbij u middels receptuuroptimalisatie  de laatste stap zet naar een betere  kwaliteit.

Bepaal zelf waar u inkoopt
In onze speciale proefbakkerij worden onder gestandaardiseerde omstandigheden bakproeven uitgevoerd, zodat verschillen in kwaliteit uitsluitend te wijten zijn aan de gebruikte grondstoffen. U weet precies welke grondstof wanneer te gebruiken. Daarbij kunt u besparen op faalkosten, die in sommige gevallen erg hoog kunnen uitvallen. Door een kwaliteitscontrole op de grondstoffen die u gebruikt, bent u in staat deze in te kopen waar u maar wilt. U bent dus niet meer van 1 leverancier afhankelijk.

Product en proces advies voor de bakkerij