NBC Fresh Up online kennis

Een goed product verkopen alleen is niet meer voldoende. U zult uw klant nog beter moeten overtuigen van uw meerwaarde. En daar hebben uw winkelmedewerkers een groot aandeel in. Zij vertegenwoordigen immers uw bedrijf, elke dag weer.
 
De kritische consument wil alles weten over uw producten en staat tegelijkertijd open voor nieuwe ideeën. Hier liggen grote kansen om de consument aan uw bedrijf te binden.
 
Zorg dat uw personeel de basiskennis beheerst. En laat u niet leiden door het dilemma of er kennis opgedaan moet worden tijdens of na openingstijden. Het kan anders!
 
Onze aanpak
NBC Fresh Up stelt uw medewerkers in staat om in eigen tempo en desgewenst in eigen tijd kennis op te doen over producten die ze verkopen. Het online platform van NBC Fresh Up werkt gebruikersvriendelijk en  motiveert uw personeel om te professionaliseren.
 
Vertrouwen
Uiteindelijk draait het erom dat uw medewerkers het vertrouwen krijgen om vol enthousiasme over een product te vertellen. En zo overtuigen ze de klant van de meerwaarde die uw onderneming biedt.

Ga naar www.freshup.nbc.nl en volg de gratis online volkorenmodule