VersPlatform Nederland

De bakker moet zich tegenwoordig, net als alle versspecialisten, onderscheiden van het grootwinkelbedrijf. Dat onderscheid begint met goed ondernemerschap. Wie is mijn klant, wat wil mijn klant en hoe speel ik hier op in met producten, diensten en communicatie? Om u hierbij te ondersteunen is het NBC een samenwerking aangegaan met VersPlatform Nederland, specialist op dit gebied én met ervaring in de bakkerijbranche. De diensten van VersPlatform Nederland zijn een perfecte aanvulling op de NBC Gebieds- en klantprofielanalyse. Met de informatie uit deze gebieds- en klantanalyse kan VersPlatform Nederland u gericht adviseren en marketingcampagnes op maat maken.

VersPlatform Nederland adviseert en ondersteunt versspecialisten en (branche)organisaties op het gebied van marketing, communicatie en sales/promotie. Inmiddels maken ruim 1.700 (vers)ondernemers gebruik van hun diensten. Naast de traditionele communicatiemiddelen biedt VersPlatform Nederland ook moderne technologieën zoals websites, webshops, online drukwerkmodules en instore communicatie. Hiervoor werken zij met moderne technieken en systemen en bieden een hoog kwaliteit- en serviceniveau.

Meer weten over de diensten die VersPlatform Nederland biedt? Bezoek de website www.versplatformnederland.nl of neem contact op via (033) 495 30 34.

Lees ook meer over:

Marketing compleet - Webwinkel - Website - Instore communicatie - Huisstijlontwikkeling - Marketingondersteuning - Videoclips